Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Magyarország jó tanulója, jó sportolója - 2020
Kiíró:
Emberi Erőforrások Minisztériuma
Határidő:
02/26/2021
Érvényes:
02/26/2021
Tárgymutató:
jó tanuló, jó sportoló
Pályázhat:
4.1. A 2019/2020. tanévben valamely magyarországi oktatási intézmény nappali rendszerű iskolai oktatásban vagy magántanulói jogviszonyban részt vevő 5-13. évfolyamos tanulója.
4.2. Tanulmányi átlaga kettő tizedesjegy értékre kerekítve - az I. és II. kategóriában a magatartás és szorgalom jegyek kivételével számítva - elérte az alábbi eredményt:
I. kategória: a 2019/2020. tanév végén legalább 4,80
II. kategória: a 2019/2020. tanév végén legalább 4,70
4.3. A 2019/2020. tanévben (2019. szeptember 1. és 2020. augusztus 31. között) a Pályázati útmutatóban meghatározott sportágban és versenyen 1-6. helyezést ért el
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Magyarország jó tanulója, jó sportolója - 2020

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nyílt pályázatot hirdet a
"Magyarország jó tanulója, jó sportolója - 2020"
cím elnyerésére.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a "Magyarország jó tanulója, jó sportolója -2020" címmel azon tanulókat kívánja kitüntetni, akik a 2019/2020. tanévben kimagasló tanulmányi- és sportteljesítményt nyújtottak.
A pályázat kiírásában közreműködő sportköztestületek:
a Magyar Olimpiai Bizottság, a Magyar Paralimpiai Bizottság, a Nemzeti Versenysport Szövetség, valamint a Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség.

1. A pályázat célja:
- az ifjúság ösztönzése az eredményes tanulásra és magasabb szintű sportolásra, valamint a fizikai aktivitásra, rendszeres és egészségfejlesztő testmozgásra;
- a legkiválóbbak méltó elismerésben részesítése.

2. A pályázat díjazása
A díjazottak a "Magyarország jó tanulója, jó sportolója - 2020" címet elismerő miniszteri oklevelet kapnak a 2019/2020. tanévben elért kimagasló tanulmányi- és sportteljesítményükért.

3. Pályázati kategóriák
A cím elnyerésére két kategóriában nyújtható be pályázat (a 2019/2020. tanévre vonatkozóan):
I. kategória: oktatási intézmény nappali rendszerű iskolai oktatásban vagy magántanulói jogviszonyban részt vevő 5-8. évfolyamos tanulója
II. kategória: oktatási intézmény nappali rendszerű iskolai oktatásban vagy magántanulói jogviszonyban részt vevő 9-13. évfolyamos tanulója

4. Pályázati feltételek
A cím elnyerésére az a tanuló pályázhat, aki az alábbi feltételek mindegyikének megfelel:
4.1. A 2019/2020. tanévben valamely magyarországi oktatási intézmény nappali rendszerű iskolai oktatásban vagy magántanulói jogviszonyban részt vevő 5-13. évfolyamos tanulója.
4.2. Tanulmányi átlaga kettő tizedesjegy értékre kerekítve - az I. és II. kategóriában a magatartás és szorgalom jegyek kivételével számítva - elérte az alábbi eredményt:
I. kategória: a 2019/2020. tanév végén legalább 4,80
II. kategória: a 2019/2020. tanév végén legalább 4,70
4.3. A 2019/2020. tanévben (2019. szeptember 1. és 2020. augusztus 31. között) a Pályázati útmutatóban meghatározott sportágban és versenyen 1-6. helyezést ért el.
(A pandémiás helyzetre való tekintettel: amennyiben az országos sportági szakszövetség/sportági szövetség 2020. évi versenynaptárában az eredeti verseny 2020. augusztus 31-i időpontig került kiírásra, de 2020. augusztus 31. után került megrendezésre, az eredmény a szakszövetség/sportági szövetség erre vonatkozó igazolása alapján elfogadható.)

5. A pályázat benyújtása
A Pályázati felhívás, a Pályázati útmutató, valamint a dokumentáció elérhető a kormányzati portálon (https://kormany.hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma), valamint a pályázat során közreműködő sportköztestületek honlapjain (http://www.olimpia.hu, http://www.hparalimpia.hu, http://www.nvesz.hu, http://www.ndhsz.hu).
A pályázati dokumentációt (amely a Pályázati adatlapból és mellékletekből áll) a Pályázati útmutatóban foglaltaknak megfelelően kell benyújtani az Emberi Erőforrások Minisztériuma címére.
A pályázat részleteit a Pályázati útmutató tartalmazza.
Hiánypótlásra nincs lehetőség!

6. Benyújtási határidő: 2021. február 26., 24:00 óra

7. A pályázat értékelése
A pályázatokat az Értékelő Bizottság - a tanulmányi, valamint a sporteredményeket figyelembe véve - egységes szempontsor alapján értékeli. A pályázat díjazottjairól - az Értékelő Bizottság által felterjesztett javaslat alapján - az oktatásért felelős miniszter dönt.

8. Értesítés a pályázat eredményéről
A díjazottak listája 2021. június 1-től - az oktatási intézmény megjelölésével - közzétételre kerül a kormányzati portálon (https://kormany.hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma), illetve a pályázók a kapcsolattartó e-mailcímére küldött elektronikus üzenetben értesítést kapnak az eredményről.

9. Díj átadása
Ebben az évben a díjazottak a "Magyarország jó tanulója, jó sportolója - 2020" cím elismerő oklevelet postai úton vehetik át.
A pályázattal kapcsolatban a jotanulo-josportolo@emmi.gov.hu címre írhatnak.

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum