Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Üzleti Etikai Díj
Kiíró:
PP Center Üzleti Központ
Határidő:
09/17/2020
Érvényes:
09/17/2020
Tárgymutató:
díj, Üzleti Etikai
Pályázhat:
cégek
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Üzleti Etikai Díj

Önjelölésre felhívás!
Jelöltesse cégét a 2020. évi Üzleti Etikai Díjra!

Ezt a Jelölési nyilatkozat eljuttatásával tehetik meg. A jelölési nyilatkozatok beérkezése után a Kontroll Bizottság 24 órán belül dönt arról, hogy a jelölés feltételei fennállnak-e. A kedvező döntés után a szervező azonnal felkéri pályázat benyújtására a jelöltet. Üzleti Etikai Díjat kizárólag pályázat útján lehet elnyerni. Pályázatot csak az annak benyújtására felkért vállalatoktól fogadunk el. A jelölést, a visszaigazolást, a pályázatra felkérést, a pályázatok befogadását, a zsűrizést és a díjátadást a PP Konferenciaközpont szervezi.

Az önjelöléseket 2020. szeptember 17-ig fogadjuk! Nevezési és pályázati díj nincs!
Kérjük, hogy a Jelölési Nyilatkozat a következő adatok mindenképpen szerepeljenek:
- a vállalat, vállalkozás neve, székhelye (csak magyarországi székhelyű és működésű, itt adózó cégek jelölését fogadjuk),
- fő tevékenységi köre,
- éves forgalmának nagyságrendje,
- a vállalkozás kora (legalább három éve működő pályázhat),
- első számú vezetőjének, valamint kapcsolattartójának neve, elérhetősége (telefon, e-mailcím),
- egy rövid, hivatalos Jelölési szándék dokumentum az aláírásra jogosult aláírásával.

A jelölés visszaigazolása után a pályázatok benyújtásának határideje: október 14.
Azoknak a cégeknek az önjelölését várjuk, melyek az alábbi etikai szempontok szerint működnek:
A vállalat felelős gondolkodásmódról tesz cselekedetein keresztül tanúbizonyságot.
Felelősséget vállal a munkatársaiért, az üzleti partnereiért, a szűkebb és tágabb környezetének jólétéért, a társadalom fenntartható fejlődéséért, a klímaváltozás negatív folyamatainak visszafordításáért, az esélyegyenlőség javításáért.
Tetteit nem a mindenáron való haszonszerzés irányítja, hanem a másokról gondoskodás, más érdekeinek, jóllétének figyelembevétele is.
Környezete (szűkebb tágabb, emberi, természeti, üzleti) érdekei miatt képes átértékelni a várható üzleti hasznát, illetve be tudja illeszteni cselekedetinek célrendszerébe a fenntarthatóság globálisabb céljainak szolgálatát is.

Figyelem! Üzleti Etikai díjat csak egyszer lehet kapni, s viselése örökre szól. A volt pályázók, de etikai díjat még nem nyert cégek újra jelöltethetik magukat.
A díjat csak az alapítók vonhatják vissza! A díjjal embléma, logó viselésének jogosultsága jár együtt!

A díj odaítélésének első lépése a jelölés, mely önjelöléssel, illetve vállalkozói szakmai szövetségek, kamarától fogadott tagvállalati jelölésekkel történik.

Tagvállalati jelölésre az idén a következő szakmai szervezeteket kértük fel:
Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Baranyai Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, ChinaCham, Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, CSVOE, Direkt és Interaktív Marketing Szövetség, Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, HOA, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, JVSZ, Komárom- Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége, KÖVET, Magyar Bútor és Faipari Szövetség, Magyar Franchise Szövetség, Magyar Marketing Szövetség, Magyar Napelem Napkollektor Szövetség, Magyar PR Szövetség, Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara, Magyarországi Svéd Kereskedelmi Kamara, Megújuló Energia Szervezetek Szövetsége, Menedzserek Országos Szövetsége, Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara, Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, OHE, Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamra, VOSZ-BPMRSZ, Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.
A pályázatra felkért vállalatoktól maximum 5 oldalas pályázati anyagot várunk, esetleg különféle vállalati anyagok mellékelésével együtt. A pályázatra felkérésben részletesen megadjuk a pályázat benyújtásának paramétereit.
A pályázatokat az eddigi díjazott vállalatok vezetőiből és az alapítókból álló zsűri bírálja el egy részletes szempontrendszer alapján.
Díjat négy kategóriában osztanak: kisvállalat, középvállalat, nagyvállalat, multinacionális vállalat. Egy kategóriában több díjazott is lehet. Egy évben maximum 10 cég kapja meg a díjat!

A díjátadásra Budapesten, 2020. november 26-án este, jubileumi díjátadó gálaest keretében kerül sor.
Az önjelölések beküldésének formája:
A jelöléseket minden esetben e-mailben kérjük (a kért adatokkal!). Az e-mail jelölést 24 órán belül visszaigazoljuk. A jelölés elfogadása esetén a pályázatra felkérést 48 órán belül, szintén elektronikus úton elküldjük.
Szervező: PP Konferenciaközpont
E-mail: ued@ppkonferencia.hu
További információ: PP Konferenciaközpont
Telefon: 06 (1) 239-8401
Az Üzleti Etikai Díjról röviden
A díjat 2000-ben alapították: László Ervin világhírű filozófus, író (Budapest Klub Alapítvány elnöke) és Demcsák Mária a hazai gazdasági sajtó meghatározó személye. A díjazottak: magyarországi székhelyű cégek (legalább három éve működő, jogi személy, vállalat, vállalkozás, cégformától, tulajdonformától, valamint cégnagyságtól függetlenül)
A díjazást lebonyolítja: PP Konferenciaközpont

Figyelem: A jelölés beadása és visszaigazolása után várjuk konzultációra az Üzleti Etikai Díjról!
https://ppkonferencia.hu/blogcikkek/uzleti-etikai-dij-2020-jeloltesse-ceget/?utm_source=Webgalamb&utm_medium=Hirlevel&utm_campaign=%7Bdate%7D-%7Burl_subject%7D&utm_content=

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum